Diensten

PSIgroup onderscheidt zich naast het leveren van de juiste specialisten op de juiste plaats, door het oplossend- en het inlevingsvermogen van de specialisten die op dat moment nodig zijn om een juiste diagnose te stellen en oplossend op te treden.

Consultancy
Ons team van consultants, programmeurs en ontwerpers combineert diepgaande kennis van het bedrijfsproces met de nieuwste technologie, afgestemd op de behoeften van de klant. De combinatie van diepgaande kennis, ervaring en inlevingsvermogen, stelt onze specialisten in staat om continu vooruit te denken, proactief te handelen en te adviseren. Onze consultancy activiteiten zijn daarom ook gericht op het adviseren en aandragen van oplossingen op het gebied van organisatie en informatietechnologie. Nadruk wordt daarnaast gelegd op het succesvol implementeren van de aangedragen (software) oplossing, optimaal gebruikersgemak en resultaat.

Professionals
PSIgroup heeft professionals die op diverse trajecten inzetbaar zijn. Vanaf het uitvoeren van een vooronderzoek tot en met het implementeren van een nieuw informatiesysteem. Professionals die organisatietalent combineren met een veelzijdigheid aan `skills`, nodig om een project uitermate professioneel en verantwoordelijk te begeleiden en af te ronden.

Testen
Het doel en het resultaat van het testen in de ICT is het verbeteren en het waarborgen van kwaliteit van de nieuwe softwareapplicatie of van de aanpassing van een bestaande applicatie. De betere ontwikkeltools maken het mogelijk om complete software systemen in korte tijd op te leveren. De werking en kwaliteit van deze systemen kan middels een goed opgezet teststrategie aangetoond worden waarbij ook rekening wordt gehouden met feedback en verbetering. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het management zich terdege bewust is van het testen van nieuw opgeleverde of aangepaste softwaresystemen. Het is duidelijk dat het testtraject een vak op zich is en dat er vakkundigen nodig zijn op dit gebied.
PSIgroup heeft hiervoor de juiste professionals die als geen ander de juiste teststrategie kunnen opzetten, begeleiden en afronden.