SmartVAP

Een verstrekkingen informatiesysteem dat gelijk staat aan “een kind kan de was doen” ofwel het leidt je eenvoudig door alle stappen heen. Van cliëntengegevens en afdelingsgegevens via productinvoer tot het uiteindelijke het uiteindelijke verstrekkingen, overzichten en allerhande managementinformatie.

De verstrekkingen in SmartVAP  omvatten o.a. ‘voeding’ en ‘medicamenten’ maar kan voor verschillende units binnen een zorginstelling ingezet worden. SmartVAP is zeer gebruikersvriBladendelijk en simpel onderhoudbaar. SmartVAP is zeer divers toepasbaar!

Hoe gefrustreerd kun je als verpleeghuis zijn? Het is zo klaar als een klontje. Dat een (goed) werkend voedings-administratie programma handig was, is in ons verpleeghuis wel gebleken. SmartVAP is echt een heerlijk programma dat zeer simpel in gebruik is en een mooie overzichten biedt! Dit systeem is zodanig  ontwikkeld, dat het toepasbaar is in elke instelling. Bijna overbodig om te vermelden, dat SmartVAP allerlei managementinformatie levert en dat het efficiënt en effectief werkt. “Een kind kan de was doen”  (Humanitas)